Conveyor Roller, Conveyor Idler
Conveyor Roller, Conveyor Idler
Conveyor Roller, Conveyor Idler

Unggulan

Produk

Conveyor Roller

Roller Conveyor mangrupikeun komponén sistem conveyor sabuk sabab nyayogikeun bantosan dina sisi bawa sareng sisi balik.

Conveyor roller are components of belt conveyor systems as they provide load support on carry side and return side.

Pabrikan ngarah komponén conveyor kinerja tinggi

Kualitas Anu Saé, Pangiriman Sareng Palayanan Pelanggan

Garis konveyari pinuh ku Joyroll
idler, roller, katrol patepung atanapi ngaleuwihan DIN, AS, JIS, CEMA, SANS-SABS, GOST, AFNOR Standar jsb.

Kumpeni

Propil

Hebei Joyroll Conveyor Machines Co., Ltd. didirikeun taun 2008, mangrupikeun produsen profesional conveyor sabuk sareng bagian. Pabrik urang perenahna di taman industri feixiang, kota handan, propinsi hébei, Cina, ngalangkungan 33000 méter pasagi. Pabrik kami gaduh jalur produksi roller idlers conveyor otomatis canggih internasional, gaduh lini produksi palapis bubuk éléktrostatik maju, sareng peralatan uji coba mesin idol anu lengkep ...

anyar-anyar ieu

Warta

  • INTERMAT 2018

    Joyroll paméran di INTERMAT, lumangsung antara tanggal 23 sareng 28 April 2018 di Paris, Perancis. Roller conveyor, idler conveyor, pulley conveyor, bakal dipidangkeun dina acara dagang. Daptar lengkep produk sareng inpormasi ngeunaan perdagangan bakal ditingalikeun. Kami ngarepkeun welcomi ...

  • PDAC Kanada 2019

    Asosiasi Prospéktor & Pamekar Kanada (PDAC) mangrupikeun sora pamimpin komunitas éksplorasi sareng pamekaran mineral. Kalayan langkung ti 7.200 anggota di sakumna dunya, padamelan PDAC pusatna ngadukung sektor mineral anu kalapa, tanggung jawab. PDAC dipikaterang di dunya pikeun taunan na ...

  • EXPONOR CHILE 2019

    Exponor, nunjukkeun yén éta kajantenan di Antofagasta - Chili unggal dua taun, ngajantenkeun kamajuan terakhir anu ditujukeun pikeun sektor pertambangan. Mangrupikeun sumber inpormasi stratégis ngeunaan panerapan pikahareupeun sareng kasempetan pikeun dibagi di bumi sareng perusahaan sareng paméran. Daérah Antofagasta ngagaduhan ...