Tentang Kami

Hebei Joyroll Conveyor Machines Co., Ltd.

Kami keukeuh kana kabijakan kualitas "Kualitas nyaéta kahirupan urang, Reputasi mangrupikeun masa depan urang, Kapuasan mangrupikeun pangudag urang, Perbaikan mangrupikeun tujuan urang", sareng jaminan pikeun nyayogikeun produk anu pangsaéna pikeun palanggan.

Hebei Joyroll Conveyor Machines Co., Ltd.didirikeun taun 2008, mangrupikeun produsen profesional conveyor sabuk sareng bagian. Pabrik urang perenahna di taman industri feixiang, kota handan, propinsi hébei, Cina, ngalangkungan 33000 méter pasagi. Pabrik kami gaduh jalur produksi roller idlers conveyor otomatis maju internasional, gaduh lini produksi palapis bubuk éléktrostatik maju, sareng peralatan uji roller idler jangkauan pinuh, kapasitas produksi taunan 600,000 pcs conveyor idler roller. Urang tiasa ngahasilkeun tipe TD75 standar Cina sareng roller tipe DT II, ​​ogé tiasa ngahasilkeun roller idlers numutkeun standar internasional, sapertos DIN, AS, JIS, CEMA, SANS-SABS, GOST, AFNOR dll. résistansi revolving, proof dust, proof water, low noise, revolve well, hemat énergi, jasa panjang langkung ti 50.000 jam.

Tingkat téknologi produksi Joyroll sareng kualitas produk parantos diaku konsumén di bumi sareng luar negeri, produkna seueur dianggo dina batubara, pertambangan, palabuhan, konstruksi, pabrik baja, pembangkit listrik sareng bidang-bidang sanésna, sareng diékspor ka Jérman, Australia, Rusia , Afrika Kidul, Brazil, Indonesia sareng sajabina, langkung ti 50 nagara sareng daérah.

Sertipikat