Datar Balik deui idler

Pedaran pondok:

Anu nganggur mulang dianggo salaku pangrojong pikeun sisi balik beubeur. Dipaké tempat bahanna henteu caket, korosif, atanapi kasar.


Detil Produk

Tanda Produk

Anu nganggur mulang dianggo salaku pangrojong pikeun sisi balik beubeur. Dipaké tempat bahanna henteu caket, korosif, atanapi kasar.

SPESIFIKASI:Pikeun Sabuk Lebar: 400-2800mm Perlakuan permukaan: Palapis Bubuk Éléktrostatik, Galvanisasi. Standar: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami