EXPONOR CHILE 2019

news1 news2

Exponor, nunjukkeun yén éta kajantenan di Antofagasta - Chili unggal dua taun, ngajantenkeun kamajuan terakhir anu ditujukeun pikeun sektor pertambangan. Mangrupikeun sumber inpormasi stratégis ngeunaan panerapan pikahareupeun sareng kasempetan pikeun dibagi di bumi sareng perusahaan sareng paméran.

Wilayah Antofagasta parantos netepkeun dirina salaku ibukota tambang Chili sareng dunya, sabab nyumbang 54% produksi mineral sareng logam non-logam sacara nasional sareng 16% produksi dunya. Éta ogé mingpin portopolio proyék-proyék tambang dina période 2018-2025, ngaliput 42% tina sadaya inisiatif anu jumlahna $ 28.025 juta, numutkeun Komisi Tambaga Chili, Cochilco (tingali laporan ku ngaklik di dieu).

Samentawis éta, Daérah Antofagasta parantos nempatkeun dirina salaku patokan dina Industri Énergi ku nyumbangkeun 6,187 MW kana Sistem Éléktrik Nasional (SEN), nyorot generasi énergi terbarukan anu ngahontal 19% ngalangkungan fotovoltais, angin, panas bumi sareng ko-generasi. Portopolio proyék Daérah Antofagasta ngahontal US $ 24,052 juta, ngarah ngembangkeun énergi terbarukan (91% tina total portopolio) sareng janten pelopor dina ngembangkeun téknologi sapertos énergi panas bumi sareng konsentrasi tanaga surya (CSP).


Pos waktos: Jan-06-2021