INTERMAT 2018

sd1 sd

Joyroll paméran di INTERMAT, lumangsung antara tanggal 23 sareng 28 April 2018 di Paris, Perancis.

Roller conveyor, idler conveyor, pulley conveyor, bakal dipidangkeun dina acara dagang. Daptar lengkep produk sareng inpormasi ngeunaan perdagangan bakal ditingalikeun.

Kami ngarepkeun ngabagéakeun anjeun di HALL 5A C007.


Pos waktos: Jan-06-2021