PDAC Kanada 2019

ne1 ne2 ne3

Asosiasi Prospéktor & Pamekar Kanada (PDAC) mangrupikeun sora pamimpin komunitas éksplorasi sareng pamekaran mineral. Kalayan langkung ti 7.200 anggota di sakumna dunya, padamelan PDAC pusatna ngadukung sektor mineral anu kalapa, tanggung jawab. PDAC dipikaterang di dunya pikeun Konvensi PDAC taunan na - acara internasional anu utama pikeun industri — anu parantos narik langkung 25,000 hadirin ti 135 nagara dina taun-taun ayeuna sareng salajengna badé diayakeun 8-11 Maret 2021.


Pos waktos: Jan-06-2021