Tembongkeun Dagang

  • INTERMAT 2018

    INTERMAT 2018

    Joyroll paméran di INTERMAT, lumangsung antara tanggal 23 sareng 28 April 2018 di Paris, Perancis. Roller conveyor, idler conveyor, pulley conveyor, bakal dipidangkeun dina acara dagang. Daptar lengkep produk sareng inpormasi ngeunaan perdagangan bakal ditingalikeun. Kami ngarepkeun welcomi ...
    Maca deui
  • PDAC Canada 2019

    PDAC Kanada 2019

    Asosiasi Prospéktor & Pamekar Kanada (PDAC) mangrupikeun sora pamimpin komunitas éksplorasi sareng pamekaran mineral. Kalayan langkung ti 7.200 anggota di sakumna dunya, padamelan PDAC pusatna ngadukung sektor mineral anu kalapa, tanggung jawab. PDAC dipikaterang di dunya pikeun taunan na ...
    Maca deui
  • EXPONOR CHILE 2019

    EXPONOR CHILE 2019

    Exponor, nunjukkeun yén éta kajantenan di Antofagasta - Chili unggal dua taun, ngajantenkeun kamajuan terakhir anu ditujukeun pikeun sektor pertambangan. Mangrupikeun sumber inpormasi stratégis ngeunaan panerapan pikahareupeun sareng kasempetan pikeun dibagi di bumi sareng perusahaan sareng paméran. Daérah Antofagasta ngagaduhan ...
    Maca deui