Idéal karét balikkeun karét

Pedaran pondok:

Nganggurkeun karét balik idler dipaké salaku pangrojong pikeun sisi balik tina sabuk. Dipaké dimana aya bahan caket, korosif, atanapi abrasif.


Detil Produk

Tanda Produk

Nganggurkeun karét balik idler dipaké salaku pangrojong pikeun sisi balik tina sabuk. Dipaké dimana aya bahan caket, korosif, atanapi abrasif.

SPESIFIKASI:Pikeun Sabuk Lebar: 400-2800mm Perlakuan permukaan: Palapis Bubuk Éléktrostatik, Galvanisasi. Standar: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami