Roller Disc Karét Balik

Pedaran pondok:

Roller disc balik karét nyingkahan ngawangun bahan anu tiasa disimpen kana permukaan roller anu tiasa nyababkeun diaméter roller ngembangkeun permukaan anu henteu teratur sareng ngarobih bentuk. Ieu sering janten panyabab utama mistracking sabuk. Roller balik karét JOYROLL mangrupikeun solusi pangropéa anu dipercaya sareng saderhana pikeun masalah conveyor sabuk umum ieu.


Detil Produk

Tanda Produk

Roller disc balik karét nyingkahan ngawangun bahan anu tiasa disimpen kana permukaan roller anu tiasa nyababkeun diaméter roller ngembangkeun permukaan anu henteu teratur sareng ngarobih bentuk. Ieu sering janten panyabab utama mistracking sabuk. Roller disc karét JOYROLL mangrupikeun solusi pangropéa anu dipercaya sareng saderhana pikeun masalah conveyor sabuk umum ieu.

SPESIFIKASI:Diaméter Roller: 89, 102, 108, 114, 127, 133, 140, 152, 159, 165, 178, 194, 219mm Panjang Rod: 100-2400mm. Diaméter Batang: 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50mm tipe: 6204, 6205, 6305, 6206, 6306, 6307, 6308, 6309, 6310 perlakuan permukaan: Nyemprot cet, palapis bubuk éléktrostatik, Galvanisasi. Standar: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

FITUR

  1. Permukaan cangkang roller henteu nempel
  2. Ngirit biaya rol ngagantian ku kirang kagagalan sareng gratis perawatan;
  3. Cocog pikeun masalah bawa balik sabuk;
  4. Segel labirin anu efektif pisan dijaga tina lebu & cai kana bantalan;
  5. Dirancang sareng didamel salami, hirup bébas tina kasulitan;
  6. Bébas pangropéa, bantalan bola disegel kualitas luhur.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami