Roller Pangaruh Karét

Pedaran pondok:

Roller épék dipaké dina zona loading na aplikasi titik mindahkeun. Cakram karét dipasang dina roller baja anu beurat, éta tiasa ngajagi sabuk dimana gumpalan, beurat atanapi bentukna tiasa nyababkeun karusakan dina tutup sabuk tina bahan bebas ragrag.


Detil Produk

Tanda Produk

Roller épék dipaké dina zona loading na aplikasi titik mindahkeun. Cakram karét dipasang dina roller baja anu beurat, éta tiasa ngajagi sabuk dimana gumpalan, beurat atanapi bentukna tiasa nyababkeun karusakan dina tutup sabuk tina bahan bebas ragrag. Roller dampak anu distandarkeun sareng dirancang numutkeun standar internasional. Custom dilakukeun dampak rol aya dina pamundut. JOYROLL ngagaduhan kabisa pikeun nyayogikeun rol desain khusus: rol buktina cai, rol pikeun kaayaan iklim anu ekstrim, roller conveyor pikeun beban ekstrim, rol conveyor kecepatan tinggi, rol noise low, rol pikeun kaayaan kimia sareng rol kasus-karasa.

SPESIFIKASI:Diaméter Roller: 89, 102, 108, 114, 127, 133, 140, 152, 159, 165, 178, 194, 219mm Panjang Rod: 100-2400mm. Diaméter Batang: 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50mm ngetik: 6204, 6205, 6305, 6206, 6306, 6307, 6308, 6309, 6310Standard: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

FITUR:1. Ngalenyepan beurat sareng guncangan; 2. Kapasitas loading tinggi; 3. Segel labirin anu efektif pisan dijaga tina lebu & cai kana bantalan; 4. Dirancang sareng didamel pikeun umur panjang, bébas tina masalah: 5. Bébas pangropéa, bantalan bola disegel kualitas luhur.

APLIKASI:Pabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKAT:ISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami