Roller Karét Ngaleungit

Pedaran pondok:

Roller Lagging Rubber sering dilarapkeun pikeun manjangkeun umur cangkang ku nyayogikeun permukaan ngagem anu tiasa diganti atanapi ningkatkeun gesekan antara sabuk sareng Roller. JOYROLL roller katinggaleun karét, palapis karét mangrupikeun vulkanisasi panas ku cetakan suntikan.


Detil Produk

Tanda Produk

Roller Lagging Rubber sering dilarapkeun pikeun manjangkeun umur cangkang ku nyayogikeun permukaan ngagem anu tiasa diganti atanapi ningkatkeun gesekan antara sabuk sareng Roller. Roller katémbong karét JOYROLL, palapis karét panas vulkanisasi ku cetakan suntikan.

SPESIFIKASI:

Diaméter Roller: 89, 102, 108, 114, 127, 133, 140, 152, 159, 165, 178, 194, 219mm Panjang Rod: 200-2400mm. Diaméter Batang: 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50mm ngetik: 6204, 6205, 6305, 6206, 6306, 6307, 6308, 6309, 6310Standard: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

FITUR

  1. Ngalenyepan beurat sareng guncangan;
  2. Kapasitas loading tinggi;
  3. Segel labirin anu efektif pisan dijaga tina lebu & cai kana bantalan;
  4. Dirancang sareng didamel salami, hirup bébas tina kasulitan;
  5. Bébas pangropéa, bantalan bola disegel kualitas luhur.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami