Ngepaskeun Timer Idler

Pedaran pondok:

Ngalaksanakeun Timer balik nyalira dipaké pikeun menerkeun lacak sabuk sareng ngajaga éta sacara tetep dina posisi sentral.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngalaksanakeun Timer balik nyalira dipaké pikeun menerkeun lacak sabuk sareng ngajaga éta sacara tetep dina posisi sentral.

SPESIFIKASI:Pikeun Sabuk Lebar: 400-2800mm Perlakuan permukaan: Palapis Bubuk Éléktrostatik, Galvanisasi. Standar: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami