Roller Conveyor Baja

Pedaran pondok:

Roller conveyor baja mangrupikeun komponén sistem conveyor sabuk sabab nyayogikeun bantosan dina sisi bawa sareng sisi balik.


Detil Produk

Tanda Produk

Roller Conveyormangrupikeun komponén sistem conveyor sabuk sabab nyayogikeun pangrojong beban dina sisi bawa sareng sisi balik. Roller conveyor distandarkeun sareng dirarancang numutkeun standar ISO, DIN sareng EN. Custom dijieun gilinding aya dina pamundut. JOYROLL ngagaduhan kabisa pikeun nyayogikeun rol desain khusus: rol buktina cai, rol pikeun kaayaan iklim anu ekstrim, roller conveyor pikeun beban ekstrim, rol conveyor kecepatan tinggi, rol noise low, rol pikeun kaayaan kimia sareng rol kasus-karasa.

SPESIFIKASI:Diaméter Roller: 89, 102, 108, 114, 127, 133, 140, 152, 159, 165, 178, 194, 219mm Panjang Rod: 100-2400mm. Diaméter Batang: 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50mm ngetik: 6204, 6205, 6305, 6206, 6306, 6307, 6308, 6309, 6310 Perlakuan Surface: Palapis Bubuk Éléktrostatik, Galvanisasi. Standar: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

BAHAN PANGGILAN ROLLERS:1.Pipa: Pipa khusus ERW presisi tinggi sareng leutik tina kabulatan. Bahan Q235 sami sareng Éropa S235JR2. Poros: Buleud anu digambar tiis anu presisi tinggi, Bahan 45 # sami sareng DIN C45.3. Bearing: Bantalan bal alur anu jero kalayan clearance C3. Segel Ganda,Kualitas Kelas P5Z34.Bearing House: Pelat waja anu digambar tiis, bahan 08AL sami sareng DIN ST12 / 145. Segel Batin: Segel jinis biwir, Bahan Nylon.6. Seal Labirin: Sistem Seal Utama, Bahan nyaéta Nylon.7. Gajih Pelumasan: # 2 Panjang pelumas pelumas awét, kaayaan damel -20 ° c dugi ka 120 ° c8. Perawatan permukaan: Pelapis Bubuk Éléktratik

FITUR1. Low Total Indikator Run-out (TIR), résistansi rotasi anu handap; 2. Tutup tungtung tabung las anu dijaga tina sabuk karét; 3. Segel labirin anu efektif pisan dijaga tina lebu & cai kana bantalan; 4. Dirancang sareng didamel pikeun umur panjang, bébas tina masalah: 5. Bébas pangropéa, bantalan bola disegel kualitas luhur.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami