Baja Spiral Return Idler

Pedaran pondok:

Nganggurkeun spiral balik baja dianggo salaku pangrojong pikeun sisi balik tina sabuk. Dipaké dimana aya bahan caket, korosif, atanapi abrasif. Henteu ngan ukur ngabersihkeun nyalira, tapi ngajaga sabuk ngabersihkeun sareng konfigurasi spiral ganda ngaminimalkeun masalah latihan sabuk sapertos misalignment.


Detil Produk

Tanda Produk

Nganggurkeun spiral balik baja dianggo salaku pangrojong pikeun sisi balik tina sabuk. Dipaké dimana aya bahan caket, korosif, atanapi abrasif. Henteu ngan ukur ngabersihkeun nyalira, tapi ngajaga sabuk ngabersihkeun sareng konfigurasi spiral ganda ngaminimalkeun masalah latihan sabuk sapertos misalignment.

SPESIFIKASI:Pikeun Sabuk Lebar: 400-2800mm Perlakuan permukaan: Palapis Bubuk Éléktrostatik, Galvanisasi. Standar: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami