Roller Spiral Balik Spiral

Pedaran pondok:

Roller balik spiral baja ieu ogé disebut roller beberesih diri, éta tiasa ngabersihan bahan caket dina sabuk sareng dijagaan ngawangun-on rolna. Roller balik spiral bébas perawatan JOYROLL ngirangan waktos tunduh kusabab kirang bawa deui atanapi kirang mistracking sabuk.


Detil Produk

Tanda Produk

Roller balik spiral baja ieu ogé disebut roller beberesih diri, éta tiasa ngabersihan bahan caket dina sabuk sareng dijagaan ngawangun-on rolna. Roller balik spiral baja bébas perawatan JOYROLL ngirangan waktos tunduh kusabab kirang bawa deui atanapi kirang mistracking sabuk.

SPESIFIKASIDiaméter Roller: 89, 102, 108, 114, 127, 133, 140, 152, 159, 165, 178, 194, 219mm Panjang Rod: 100-2400mm. Diaméter Batang: 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50mm ngetik: 6204, 6205, 6305, 6206, 6306, 6307, 6308, 6309, 6310 Perlakuan Surface: Palapis Bubuk Éléktrostatik, Galvanisasi. Standar: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

BAHAN PANGGILAN ROLLERS:1.Pipa: Pipa khusus ERW presisi tinggi sareng leutik tina kabulatan. Bahan Q235 sami sareng Éropa S235JR2. Poros: Buleud anu digambar tiis anu presisi tinggi, Bahan 45 # sami sareng DIN C45.3. Bearing: Bantalan bal alur anu jero kalayan clearance C3. Segel Ganda, Kualitas Kelas P5Z34.Bearing House: Pelat waja anu digambar tiis, bahan 08AL sami sareng DIN ST12 / 145. Segel Batin: Segel jinis biwir, Bahan Nylon.6. Seal Labirin: Sistem Seal Utama, Bahan nyaéta Nylon.7 Gajih: # 2 Gajih pelumas awét, kaayaan damel -20 ° c dugi ka 120 ° c8. Perawatan permukaan: Palapis Bubuk Éléktratik

FITUR

  1. Nyegah penumpukan matérial, Ngabersihan diri, permukaan anu henteu caket
  2. Khusus nguntungkeun ku bahan caket dina sisi balik;
  3. Segel labirin anu efektif pisan dijaga tina lebu & cai kana bantalan;
  4. Dirancang sareng didamel salami, hirup bébas tina kasulitan;
  5. Bébas pangropéa, bantalan bola disegel kualitas luhur.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami