Ngalaksanakeun Ngalaksanakeun Idler

Pedaran pondok:

Troughing / Carrying Idler ngadukung sabuk sareng beban dina bagian transportasi tina conveyor, sareng didesain sareng didamel nganggo trough malaikat 20 °, 35 °, 45 °, sareng sudut sanésna ogé didamel sakumaha per desain sareng gambar pelanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

Troughing / Carrying Idler ngadukung sabuk sareng beban dina bagian transportasi tina conveyor, sareng didesain sareng didamel nganggo trough malaikat 20 °, 35 °, 45 °, sareng sudut sanésna ogé didamel sakumaha per desain sareng gambar pelanggan tina desain palung mawa nganggur.

SPESIFIKASI:Pikeun Sabuk Lebar: 400-2800mmTrough sudut: 0 ° -45 ° Perawatan permukaan: Palapis Bubuk Éléktrostatik, Galvanisasi. Standar: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

FITUR1. Kurung sisi saluran anu kabentuk pikeun kakuatan tambahan.2. Puseur non-Clogging nangtung.3. Celah roller minimal.4. Bantalan suku tugas beurat didamel pikeun ningkatna baud.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami