Ngalangkungan Pangaruh Idler

Pedaran pondok:

Pangaruh idler ngajaga sabuk ku nyerep épék dina loading sareng mindahkeun titik. Éta sayogi dina sudut 20, 35 sareng 45 derajat, sareng sudut sanésna ogé didamel sakumaha per desain sareng gambar pelanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

Pangangguranngajaga sabuk ku nyerep épék dina loading sareng mindahkeun titik. Éta sayogi dina sudut 20, 35 sareng 45 derajat, sareng sudut sanésna ogé didamel sakumaha per desain pelanggan sareng gambar-gambar pangaruh tina idler. Standar Eropean DIN, standar Amérika CEMA, standar Jepang JIS sayogi dina Saham.

SPESIFIKASI:Pikeun Sabuk Lebar: 400-2800mmTrough sudut: 0 ° -45 ° Perawatan permukaan: Palapis Bubuk Éléktrostatik, Galvanisasi. Standar: DIN, CEMA, JIS, AS, SANS-SABS, GOST, AFNOR jsb.

FITUR1. Kurung sisi saluran anu kabentuk pikeun kakuatan tambahan.2. Puseur non-Clogging nangtung.3. Celah roller minimal.4. Bantalan suku tugas beurat didamel pikeun ningkatna baud.

APLIKASIPabrik Pertambangan Pabrik seménTumbuhan pepelakanTumbuhan Kilang Tumbuhan KimiaSea PortStorageetc.

SERTIPIKATISO9001, CE


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami